flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд під охороною

20 серпня 2020, 17:03

20 серпня 2020 року важливий день для Красноармійського міськрайонного суду.

В цей день співробітники Територіального управління Служби судової охорони взяли під охорону Красноармійський міськрайонний суд Донецької області.
            В приміщенні суду відбулось урочисте зібрання суддів і працівників апарату суду за участі в.о. голови суду Віктора Коваленко, в.о начальника Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області Сергія Музиканта та начальника Територіального управління Служби судової охорони у Донецької області Андрія Єпура.


            В.о начальника Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області Сергій Музикант зазначив, що взяття суду під охорону – це визначна подія тому,  що безпека приміщень судів, суддів, працівників апаратів та відвідувачів суду є однією з гарантій забезпечення незалежності судового процесу.


            Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області Андрій Єпур виступив з вітальним словом під час урочистого зібрання та вручив голові суду відповідну табличку, яка свідчить про прийняття Красноармійського міськрайонного суду Донецької області під охорону.


            Коваленко Віктор висловив сподівання, що відтепер суд охоронятимуть професіонали своєї справи, які готові гарантувати особисту безпеку працівників суду та побажав усім співробітникам успіхів у роботі та подальшої плідної співпраці.

Приємною несподіванкою для жіночого колективу стали квіти, подаровані працівниками служби судової охорони.

 

Пресслужба суду