flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 13 по 17 листопада 2017 року Красноармійський міськрайонний суд проводить опитування відвідувачів суду.

07 листопада 2017, 10:59

З 13 по 17 листопада 2017 року Красноармійський міськрайонний суд Донецької області проводить опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів

 

 Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!

 

           В період  з 13 по 17 листопада 2017 року  пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні громадян щодо задоволеності якістю функціонування Красноармійського  міськрайонного суду Донецької області.

Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня довіри громадськості до суду та врахування їх у роботі суду.

           Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.    

Відповіді респондентів буде узагальнено, а висновки та пропозиції щодо удосконалення роботи – розміщено на офіційному веб-сайті Красноармійського  міськрайонного суду Донецької області.

Бланки анкет для заповнення знаходяться на другому поверсі приміщення суду  -   в канцелярії суду (вул. Європейська, 20, м. Покровськ). Також можливо самостійно роздрукувати анкету натиснувши ТУТ.

           Заповнену анкету необхідно опустити  до скриньки, яка знаходиться на 2 поверсі біля канцелярії суду або надіслати на електронну адресу Красноармійського міськрайонного суду Донецької області ( inbox@ka.dn.court.gov.ua ).

          

Дякуємо за співпрацю.