flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляємо, що на розгляд Красноармійського міськрайонного суду Донецької області надійшов обвинувальний акт відносно соціального робітника

16 квітня 2018, 13:23

Повідомляємо, що на розгляд Красноармійського міськрайонного суду Донецької області  надійшов обвинувальний акт відносно соціального робітника Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецької області, яка підозрюється у тому, що  на при  кінці січня поточного року із метою надання послуг по безоплатному обслуговуванню населенню прийшла до місця  проживання пенсіонерки, яка перебувала на обліку  у цьому центрі,  та перебуваючи у квартирі пенсіонерки  здійснила викрадення її банківської картки  та пін-коду до неї, з метою викрадення  з картки грошових кошти.

В подальшому обвинувачена здійснила викрадення з банківського рахунку  пенсіонерки належні останній грошові кошти на загальну суму 2030 грн, розпорядившись ними на власний розсуд.

Розгляд вищевказаного кримінального провадження відбудеться у приміщенні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області  о 16 год. 23.04.2018 року.