flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Злочинна «романтика»

07 червня 2018, 12:49

Красноармійським міськрайонним судом Донецької області розглянуто кримінальне провадження відносно чоловіка, який з метою придбання спиртних напоїв, здійснив крадіжку троянд. Так, під час розгляду вказаної справи, встановлено, що                           48-річний покровчанин 03 листопада 2017 року приблизно о 19 год. 45 хв. здійснив викрадення троянд з клумби біля пам’ятнику маршалу Москаленко по вул. Миру у                      м. Покровську. Такими діями чоловік завдав Житлово-комунальному відділу Покровської міської ради Донецької області майнову шкоду.

Згідно вироку суду, чоловіка було визнано винуватим  у вчиненні крадіжки та з метою виправлення та попередження нових злочинів йому призначено покарання у виді 200 годин громадських робіт.

З огляду на наведене, Красноармійський міськрайонний суд Донецької області вважає за необхідне нагадати мешканцям та гостям м.Покровська про те, що законодавством України передбачено відповідальність за нанесення збитків майну територіальної громади.