flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Розгляд резонансної справи

24 травня 2019, 10:49

В провадженні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом  Шутько Сергія Леонідовича до  Покровської міської ради Донецької області та  Покровської центральної районної лікарні про визнання звільнення незаконним та скасування розпорядження про припинення виконання обов’язків, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди та судових витрат.

          23 травня 2019 року під час судового засідання суд вислухав пояснення сторін та дослідив письмові докази, сторони мали змогу задати питання один одному.

          В судовому засіданні оголошено перерву у зв’язку з необхідністю надання відповідачами додаткових матеріалів, які не були надані до відзиву на позов.

          Наступне судове засідання відбудеться 5 червня 2019 року о 13 годині 30 хвилин.

          З’ясування всіх обставин у будь-якій справі має на меті справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави.

Судове рішення повинно ґрунтуватися на засадах верховенства права, бути законним і обґрунтованим.

          Звертаємо увагу ЗМІ на важливість правильного висвітлення інформації та можливість отримання офіційного коментаря щодо розгляду даної справи від прес-служби суду.

 

Прес-служба суду.