flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено покарання чоловікові, який надав дозвіл на вживання наркотичного засобу в своїй квартирі

03 вересня 2019, 10:34

02 вересня 2019 року Красноармійським міськрайонним судом Донецької області розглянуто справу відносно неодноразово судимого гр-на Т., обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.309, ч.1 ст.317 КК України.

Як встановлено судом, обвинувачений за місцем свого мешкання виготовив рідину, яка містить особливо небезпечний наркотичний засіб та залишив зберігати для особистого вживання, без мети збуту. Того ж дня, знаходячись за місцем свого мешкання зі своїми знайомими, чоловік надав останнім дозвіл на вживання наркотичного засобу, у приміщенні квартири.

Суд визнав винуватим гр-на Т. у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.309 КК України та ч.1 ст.317 КК України, на підставі ч.1 ст.70 КК України йому призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 3 (три) роки 6 (шість) місяців.

З інформацією щодо тексту вироку можна ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

 

 

За повідомленням прес-служби суду