flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловікові призначено покарання у вигляді позбавлення волі за систематичне вчинення насильства відносно батьків

19 листопада 2019, 10:38

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області 18 листопада 2019 року ухвалив вирок у справі за обвинуваченням гр-на Л. та визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею 126-1 КК України (домашнє насильство), призначивши покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік шість місяців.

Під час розгляду справи судом було встановлено, що обвинувачений в період часу з березня по травень 2019 року, а також на протязі серпня 2019 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за місцем свого мешкання в селі Гришине Покровського району Донецької області, де проживає спільно зі своїми батьками, систематично вчиняв фізичне, психологічне та економічне насильство над своєю матір’ю та батьком, які за станом здоров’я не можуть пересуватися без сторонньої допомоги, що призвело до їх фізичних та психологічних страждань, емоційної залежності та погіршило якість життя.

За неодноразові факти вчинення домашнього насильства відносно батьків, гр-н Л. неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за частинами 1 та 2 статті 173-2 КУпАП.

З інформацією щодо тексту вироку можна ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 235/3750/19).

 

 

За повідомленням прес-служби суду