flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мешканцю Покровська продовжено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

18 лютого 2020, 16:12

17 лютого 2020 року Красноармійським міськрайонним судом Донецької області розглянуті клопотання старшого слідчого СВ Покровського відділу поліції про продовження застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно 26-річного мешканця міста Покровська, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 КК України та клопотання про продовження строку досудового розслідування в рамках цього кримінального провадження.

Слідчим суддею Красноармійського міськрайонного суду Донецької області клопотання задоволені. Підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком до 18 березня 2020 року, із забороною залишати місце проживання у визначений час доби.

Досудове розслідування в рамках цього кримінального провадження продовжено до чотирьох місяців, оскільки в судовому засіданні було встановлено, що на даний час завершити досудове розслідування не представляється можливим, у зв'язку з тим, що  необхідно отримати висновок судової медико-криміналістичної експертизи.

 

 

Прес-служба суду